„Itt az ideje hazamenni. Viszontlátásra! Shalom!”

2016. augusztus 26. 11:11

Izrael budapesti nagykövete kedvenc helyeit megmutatva, magyarul búcsúzik el Magyarországtól. Ilan Mor öt évig képviselte hazáját országunkban, mandátuma lejártával azonban visszatér Izraelbe.

2016. augusztus 26. 11:11

„Szeretnék elköszönni. Mutatok pár helyet, ami fontos volt nekem” – kezdi búcsúvideóját Ilan Mor, Izrael magyarországi nagykövete, aki öt évig dolgozott Budapesten, mandátuma lejártával azonban hazatér Izraelbe.

A diplomata második otthonának nevezi a Művészetek Palotáját, a Dohány utcai zsinagógánál pedig a szolidaritás fontosságára hívja fel a figyelmet. A diplomatának örök emlék marad a nyugati téri hanuka ünnepség, valamint Magyarország legnagyobb hummusz táljának bemutatása is. A nagykövet azonban nem csak a hummuszt, a lángost is nagyon szereti, sőt elmondása szerint a magyar focinak is nagy rajongója, MTK drukkernek vallja magát.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultra2015
2016. augusztus 29. 19:47
Báj Báj Szása, izé Ilan.. most már visszaadhatjátok Szaniszló Táncsics díját, már ennek sem kell megfeleni..
Csikasz
2016. augusztus 28. 08:12
Mit mondjak, a Goodfriend-nél azért ez sokkal jobb.
illesl
2016. augusztus 27. 21:29
A magyarság megalázásának mélypontja André Goodfriend "működése" volt. Annál szemetebb alakot még nem láttam és hallottam. Hozzájuk képest a brit, az újabb amerikai követ megnyilvánulásaikban már kulturált módon viselkedtek. Az izraeli nagykövet búcsú videója is ebbe a sorba illik. Más kérdés, hogy e közben milyen utasításokat adnak ki, milyen jelentéseket írnak Magyarországról a brit, az usa és az izraeli követségeken. Szívből kívánom, hogy azok is hasonlóan jóakaratúak és barátságosak legyenek felénk. Én most jó utat kívánok.
OberEnnsinnen
2016. augusztus 27. 13:24
Ilan, ez szép teljesítmény volt. Ha szerepet játszottál, akkor is. De, szerintem, többnyire őszinte voltál. Ha egyszer írsz egy - ŐSZINTE, MANIPULÁCIÓT KIZÁRÓ - könyvet a nézeteidről, szívesen elolvasnám.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!