Tarlós: Tőlem ne féltse senki a Római-partot, én ott nőttem fel

2016. április 22. 08:29

Mindenképpen megépítik a védművet a Római-parton, amely ezt követően szebb és használhatóbb lesz Tarlós István szerint, aki erről az ATV-ben beszélt péntek reggel. A főpolgármester úgy fogalmazott: tökéletes partrendezés lesz, természetközeli állapotok lesznek a Római-parton.

2016. április 22. 08:29

Tarlós István közlése szerint szebb lesz a Római-part a partrendezés után. A főpolgármester az ATV pénteki Start című műsorában azt mondta: a védművet megépítik, és szebb, használhatóbb lesz a Római-part. „Tökéletes partrendezés lesz, természetközeli állapotok lesznek” – fogalmazott. „Tőlem ne féltse senki a Római-partot, én ott nőttem fel” – mondta Tarlós István.

A 3-as metróvonal felújításáról szólva közölte: a napokban a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium illetékes helyettes-államtitkára aláírja a támogatói döntést, ami jogi értelemben is felhatalmazza a fővárost arra, hogy a kiviteli tendert elindíthassa. A kiviteli tervek pedig időre elkészülnek – fűzte hozzá a főpolgármester.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2016. április 22. 11:12
"Tarlós: Tőlem ne féltse senki a Római-partot, én ott nőttem fel" - mondja. "És ott vesztettem el a politikai tisztességemet is, amikor feloldottam az árterületi építkezés tilalmát... és megengedtem, hogy üdülői csónakháznak nevezzék a földszinti garázsokat... " - folytathatná magában, ha nem volna olyan mérhetetlenül korlátolt.
kuwiq
2016. április 22. 10:45
Főpolgármester úr képes felgyorsítani a fák növekedését? Merhogy ami útba van, azt kivágják mint a pinty, akkor sok minden nem marad az ártéri fákból. Ha ilyen képességei vannak, mit kínlódik a polgármesteri hivatalban? Kifelé a természetbe, a bevásárlóközpontok parlolóiba felturbózni a fákat, de ízibe!
aleb19
2016. április 22. 10:01
Tarlos ahogy oregszik egyre jobban elgurulnak a gyogyszerei..veszelyes kezd lenni a fideszre is sok milliardbol megvedi az arterre epitett szallodakat es lakoparkokat kiirtva 1500 fat megerositette a taxismaffiat megsokszorozva viteldijakat feleslegesen premizalja az autosokat pesten es cseszegeti a kerekparosokat .
csender
2016. április 22. 10:00
==Tőlem ne féltse senki a Római-partot, én ott nőttem fel== Egy dolog felnőni, más dolog szembe menni (vagy éppen szövetkezni) a rómais cigány-maffiával. Tarlós-ügynök felett eljárt az idő - bukott teremtmény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!