Elhunyt Lasztovicza Jenő fideszes országgyűlési képviselő

2015. január 08. 10:23

Hosszú betegséget követően csütörtökön elhunyt Lasztovicza Jenő, a Fidesz országgyűlési képviselője.

2015. január 08. 10:23

Elhunyt Lasztovicza Jenő, a Fidesz országgyűlési képviselője – közölte a kormánypárti frakció csütörtökön az MTI-vel. Közleményük szerint Lasztovicza Jenő csütörtökön hosszú betegséget követően hunyt el. Lasztovicza Jenőt a Fidesz és az Országgyűlés saját halottjának tekinti. 

Az 1961-ben született Veszprém megyei politikus – korábbi megyei közgyűlési elnök – 1998-ban mérette meg magát először képviselőjelöltként. „Azóta minden választást megnyert – szerették és tisztelték őt” – írták a kommünikében. 

Mint fogalmaztak, „politikustársunkban tiszteletreméltó, becsületes, a hazájáért híven dolgozó társunkat veszítettük el. Szeretteinek gyászában a párt és a frakció osztozik”. 

A tavalyi parlamenti választáson Veszprém megye 3. választókerületében (Tapolca) mandátumot nyert Lasztovicza Jenőt a Fidesz és az Országgyűlés saját halottjának tekinti.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zenebono
2015. január 08. 16:23
Civilizáltabb helyeken ilyenkor az ellenzék egy tagja távolmarad a szavazásoknál. RIP
pemetecukor
2015. január 08. 14:20
Egy filmbeli híres mondat: Bunkó vagy "Bugsy,/Bakszi/" ott ez poén nálad valóság!!!
liberálzöld.
2015. január 08. 13:31
RIP
Secnir
2015. január 08. 13:02
nyugodjék békében azonban egy kis ízelítő a fidesz hozzáálláshoz: http://index.hu/belfold/2015/01/08/meghalt_egy_fideszes_parlamenti_kepviselo/ "Már a tavalyi választások előtt a jelöltállítások idején a Fidesz vezetése számára ismert volt, hogy a politikus rákja előrehaladott állapotban van, de engedtek Lasztovicza kérésének, és megkapta a Veszprém megyei tapolcai körzetet. A választás idején állapotáról nem hoztak nyilvánosságra információkat, de az új parlament indulásakor már kemoterápiás kezelés alatt állt, ezért csak a fontos kétharmados szavazásokra hozták fel a veszprémi kórházból." na mégegyszer: ezért csak a fontos kétharmados szavazásokra hozták fel a veszprémi kórházból no comment
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!