Witzmann szerint nem támogatta kampányát a Közgép

2014. április 03. 14:37

Siófok fideszes képviselő-jelöltje feljelentést tesz a hangfelvétel-ügyben.

2014. április 03. 14:37

Siófok és környéke Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltje cáfolja, hogy a Közgép támogatta volna kampányát. Witzmann Mihály az erről szóló cikk miatt jogi lépéseket tesz. Előzőleg a nyugat.hu írt arról, hogy egy hangfelvételen fideszes politikusok – Balázs Árpád, Siófok polgármestere és Witzmann Mihály – állítólag arról beszélgetnek, hogy a Közgép beszállhat a kampányba, „mint eddig minden választásba be is szállt”. Az ügyben Schiffer András, az LMP társelnöke közölte, feljelentést tesz.

Siófok és térsége kormánypárti képviselőjelöltje cáfolja a portálon megjelenteket. Witzmann Mihály az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében kijelentette: „a Közgép Zrt. semmilyen formában nem támogatta a kampányomat. Fel sem ajánlotta azt, és el sem fogadtam volna, mert a törvény által biztosított források éppen elegendőek a kampányköltségek fedezésére”.

A politikus szerint a megjelent felvételrészletek és azok leírása több ponton is csúsztatásokat, valótlanságokat tartalmaznak, ezért felvetődik a manipuláció gyanúja, éppen úgy, mint például a hamis bajai videó esetében.

A kivonatos leirat nyilvánosságra hozatalát Witzmann Mihály egy lejárató kampány részének tartja. Értékelése szerint ez „egy reménytelen helyzetben lévő pártszövetség kétségbeesett próbálkozása annak érdekében, hogy a Józsa-, Harangozó-, Szigetvári-, Gyurcsány-, Kőhegyi- és Simon-ügyekről elterelje a figyelmet”. Közölte, rágalmazás, becsületsértés és szándékos lejáratás miatt jogi lépéseket tesz az ügyben.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2014. április 03. 19:26
Az lett volna a furcsa, ha mást mond ez a vicc-mann gyerek!
DezInf
2014. április 03. 17:01
Tényleg nem támogattya!!!!!! Vakujjon meg a szomszéd lova, ha mégis :)))))
kjkj945
2014. április 03. 17:00
És witz ember nem perel?? Most az a ''divat'' !
VakzKommondor
2014. április 03. 15:31
http://index.hu/belfold/2014/04/03/76_millios_adossaga_van_rogan_helyettesenek/ Igen, hát persze, és őt sem támogatja senki. Ezek a fideszesek úgy el vannak adósodva mostanában. Hogy tudnak így országot vezetni, ha még a saját pénzügyeik is ilyen bizonytalanok. HAHAHAHAHAH sok korrupt féreg pártja. SKFP
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!