A Jobbik és a baloldal is feljelentést tesz a siófoki hangfelvétel miatt

2014. április 04. 12:57

Az LMP után a Jobbik és a baloldali összefogás is feljelentést tesz a csütörtökön nyilvánosságra került siófoki hangfelvétel miatt, amelyen állítólag fideszes politikusok arról beszélgetnek, hogy a Közgép beszállhat a kampányba, „mint eddig minden választásba be is szállt”.

2014. április 04. 12:57

Csütörtökön a nyugat.hu írt arról, hogy hogy egy hangfelvételen fideszes politikusok – Balázs Árpád, Siófok polgármestere és Witzmann Mihály – állítólag arról beszélgetnek, hogy a Közgép beszállhat a kampányba, „mint eddig minden választásba be is szállt”. Witzmann cáfolta, hogy a Közgép támogatta volna kampányát. Az ügyben Schiffer András, az LMP társelnöke már feljelentést tett.

Most a Jobbik és a baloldali összefogás pártjai is bejelentették, hogy feljelentést tesznek az ügyben. Harangozó Gábor, a baloldal siófoki jelöltje úgy fogalmazott: lelepleződött, hogy a Fidesz már nem egy párt, hanem egy „közéleti maffiahálózat, amelyet a Közgép finanszíroz”. A felvétel bizonyítja, hogy Balázs Árpád és Witzmann Mihály ismerte a titkos közbeszerzési eredményt, és tudott arról, hogy a Bánki Erik fideszes EP-képviselőhöz köthető Épkar Zrt. nem érdekelt a siófoki kórházberuházás befejezésében – jelentette ki Harangozó.

A siófoki önkormányzat is büntetőfeljelentést tett a portálon megjelent, szerintük manipulált, illegális hangfelvétel miatt. 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tirlaszlo
2014. április 04. 14:45
A Jobbik csak ne hápogjon! Már épp elég dolognak járkált utána,sok mindenkit akarva ezzel lejáratni! INKÁBB A MAGA RASSZISTA HÁZA TÁJÉKÁN SEPREGESSEN ÉS OTT JELENTGESSE A DOLGOKAT!
cutcopy
2014. április 04. 14:08
Újabb jobb-bal szélsőségek összefogása..
Arma Gedeon
2014. április 04. 13:34
Hogyan készült a felvétel?
luga
2014. április 04. 13:26
Mit gyártottatok már megint? Valami oktató hangfelvétel ez is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!