Hende szerint a rezsicsökkentésről szól a választás

2014. március 21. 19:34

Aki többet akar fizetni a rezsiért az a baloldalra, aki viszont kevesebbet, az a Fidesz-KDNP-re szavazzon – a honvédelmi miniszter szerint ilyen egyszerű a választás.

2014. március 21. 19:34

Hende Csaba szerint a rezsicsökkentés folytatásáról szól az április 6-i országgyűlési választás. „Aki többet szeretne fizetni a gázért, a villanyért, aki azt akarja, hogy (...) a német tulajdonos gázszolgáltató és a többi energiacég, akik összesen több mint ezer milliárd forint extraprofitot realizáltak ebben az országban (...), újra megsarcolhassák őket, nos, azok mind, mind szavazzanak a baloldalra” – mondta a honvédelmi miniszter pénteken Tabon, egy lakossági fórum előtt tartott sajtótájékoztatón. Hozzátette: aki viszont kevesebbet szeretne fizetni, az szavazzon Witzmann Mihályra és a Fidesz-KDNP listájára. 

Witzmann Mihály, a Siófok központú választókerületben induló Fidesz-KDNP-s jelölt azt mondta: a magyar polgárok egyértelmű válaszokat adhatnak azokra a kérdésekre, hogy „meg tudjuk-e védeni” a rezsicsökkentést, a családokat, a vállalkozókat, a gyerekeket, a nyugdíjasokat.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2014. március 22. 18:44
Azt csak szeretnéd, ha a rezsicsökkentésről szólna, és nem a négyévi munkátokról. De lehet próbálkozni!
Riwen
2014. március 22. 16:59
A miniszter úr foglalkozhatna inkább azzal, hogy Magyarország történelme során még soha nem volt ilyen alacsony a védelmi kiadások aránya a GDP-hez képest, mint most.
Senior
2014. március 22. 09:21
Hende gyárilag egy futottak még szombathelyi ügyvédecske, 12 egy tucat. De helyezkedni nagyon tud, KISZ, MDF, FIDESZ, tök mindegy, csak megérje. Jelenleg naponta avat valamit Vas megyében üzemcsarnoktól Józsi bácsi pottyantós klótyójáig bármit, lényeg, hogy szerepeljen a médiában. Nagy ember, vállficammal helikopter viszi a kórházba, mindenhova kék lámpás autóval megy. Volt itt egy emlékhely avatása, motoros rendőrök vezették fel, osztrák kollégája pedig maga vezette a maszek autóját, pedig ő is magyar ember, bizonyos Darabos Norbert. H.Cs. egy tipikus pökhendi félművelt fideszes politikus.
grün
2014. március 22. 07:44
a következő választás a választás fölöslegességéről szól...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!