Felmentik Gál András Leventét

2012. július 31. 12:41

A Jó Állam Fejlesztési Koncepció végrehajtásának összehangolásáért felelős kormánybiztost saját kérésére felmentik a kormánybiztosi feladatok alól.

2012. július 31. 12:41

A Jó Állam Fejlesztési Koncepció végrehajtásának összehangolásáért felelős kormánybiztos hétfőn levelet intézett Orbán Viktor miniszterelnökhöz: szerinte az általa ellátott feladatok szeptember 1-jéig olyan előrehaladást érnek el, amelyek már nem indokolják a továbbiakban ennek a kormánybiztosi tisztségnek a fenntartását. Gál András Levente levelében köszönetét fejezte ki Orbán Viktor miniszterelnök bizalmáért és azért, hogy „ilyen kritikus időkben és jelentős ügyekben szolgálhatta Magyarországot”.

A miniszterelnök elfogadta lemondását, 2012. szeptember 1-jei hatállyal. Orbán Viktor köszönetet mondott Gál András Leventének a magyar közigazgatás újjászervezése érdekében végzett munkájáért.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
phaidros
2012. július 31. 13:35
Nincs min csodálkozni, elvégezte a munkáját, az Állam most már jó.
zolinho723
2012. július 31. 12:52
Saját kérésére.Az év vicce.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!