KIM: Navracsics nem lett rosszul véradás közben

2011. június 06. 12:07

Rosszul lett véradás közben Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter a hétfői kormánytisztviselő véradó-napon. A Közigazgatási és Igazságügyi tárca cáfolja, hogy rosszul lett volna Navracsics.

2011. június 06. 12:07

Az Önkéntesség Európai Éve 2011 programsorozat alkalmából kormánytisztviselői véradó-napot rendeznek hétfőn az összes tárcánál. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban tartott véradás során Navracsics Tibor miniszter rosszul lett, Répássy Róbert igazságügyi államtitkár alacsony hemoglobinszintje miatt nem adhatott vért, egyedül Gál András Levente közigazgatási államtitkár véradása volt zökkenőmentes az Origo tudósítójának ottjártakor. Navracsicson az ápolók vizes borogatással, vízzel és csokival igyekeztek segíteni.

Később a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium levélben tagadta, hogy Navracsics Tibor rosszul lett volna. A tárca szerint pontatlan volt az erről szóló tudósítás.

Az Origo tudósítója szerint az egyik kisegítő azt mondta az egyik forgatócsoportoknak, hogy ne kérdezzék Navracsicsot, mert nem érzi jól magát, a miniszter egyik munkatársa pedig szintén kérte, hogy ne készüljön felvétel a tárcavezetőről. Az Origo tudósítója szerint ez után többen körbevették a minisztert, ekkor kapott csokit, borogatást és vizet.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2011. június 06. 14:17
Politikusainkat ez általában jellemzi, ha rákerűl a sor, ténylegesen egynek se lehet hasznát venni.
marko11
2011. június 06. 14:03
Azt hittem, hogy a Blikktől átvett hír. Közben a megújult (Mong Attilás) Origótól.
Aromó
2011. június 06. 13:45
Pár éve is összeesett a parlamentben, nem biztos, hogy neki adnia kéne nagyon vért....
mecseri
2011. június 06. 12:49
Eddig úgy tűnt, van elég vér a pucájában... Jobbulást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!