Elfogták a triatlonista gyilkosát

2010. szeptember 14. 10:34

Elfogták a Budapesten megölt triatlonista feltételezett gyilkosát. Az ecuadori sportolót szombat este szíven szúrták.

2010. szeptember 14. 10:34

A rendőrség vasárnapi tájékoztatása szerint aznapra virradó éjjel a VI. kerületi Nagymező utcában a járdán találtak egy vérző, megkéselt férfit, aki a kórházba szállítása után belehalt sérüléseibe. Az áldozat a triatlon-világbajnokság egyik amatőr résztvevője volt. Az ecuadori versenyző egyébként eredetileg Új-Zélandon élt, csak pár éve költözött a dél-amerikai országba.

A rendőrség hamarosan tájékoztat az emberölési ügy felderítéséről.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Corporate Soldier
2010. szeptember 14. 20:41
Szerintem dél-amerikai belviszály áldozata lett szegény ecuadori: egy brazil szúrta le.
trendo
2010. szeptember 14. 14:51
Csak kicsit OFF: Ha már itt "médiaalkotmányozunk", arany drága szíveim. Az egész országnak jobbat tett volna egy egy lapos, szürke, "mínuszos" hír. " Tisztázatlan körülmények között gyilkosság áldozata lett G.J (Gipsz Jakab) ecuadori állampolgár, a hazánkban zajló triatlon bajnokság benevezett résztvevője. Ügyében a nyomozás tart és minden hiteles információt azonnal közlünk, amint az rendelkezésre áll"
Rush
2010. szeptember 14. 12:33
http://www.origo.hu/itthon/20100914-elfogtak-az-ecuadori-triatlonversenyzo-feltetelezett-gyilkosat.html "A rendőrség szerint egy 33 éves férfi gyanúsítható a gyilkossággal. A bűncselekmény körülményeiről annyit árultak el, hogy az áldozat és egy alkalmi nőismerőse között vita alakult ki, amelybe a gyanúsított - aki a nő közelben várakozó ismerőse volt - szintén bekapcsolódott. A nő ismerőse és a sportoló dulakodni kezdtek, ennek során a gyanúsított többször megszúrta áldozatát, akinek halálát végül egy, a szívéig hatoló késszúrás okozta." csak tovább erősiti a gyanumat, a strici vár a közelben a nagykönyv szerint na és kik futtatnak lányokat?
Rush
2010. szeptember 14. 12:21
"Fülöp Valter elmondta, hogy az ecuadori-új-zélandi, kettős állpolgárságú férfi alkalmi nőismerősével keveredett vitába az utcán. A veszekedésbe a nő ismerőse is bekapcsolódott..." kinek van prosti ismerőse ? ujabb adalék ahhoz hogy biztos cigány http://index.hu/bulvar/2010/09/14/a_nozes_lett_a_triatlonos_vegzete/ de ugye nincs cigánybünözés?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!