Elmarad a hétvégi Balatonátúszás

2010. július 22. 13:43

Elhalasztja a szervezőbizottság az idei Balatonátúszást, mivel a meteorológiai intézet viharos időt jósolt. A rendezvényt várhatóan egy héttel később, július 31-én, vagy augusztus 1-jén tartják meg.

2010. július 22. 13:43

Nem rendezik meg szombaton a 29. Coca-Cola Balatonátúszást. A halasztást a Szántó László vezette szervezőbizottság és a vízirendészet szakemberei határozták el - tekintettel a várható viharos erejű szélre. Az átúszás új időpontja július 31-e szombat, vagy augusztus 1-je vasárnap lesz. A résztvevők 5,2 km teljesítésére vállalkoznak Révfülöp és Balatonboglár között, a szervezők elmondása szerint „a világ legnépszerűbb és legnagyobb szabású teljesítményorientált szabadidősport-úszórendezvényén”, miközben 160-180 vitorlásból és csónakból álló úszófolyosó vigyáz a biztonságukra a vízirendőrökkel együttműködve.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!