Szúnyoginvázió a Balatonnál

2010. június 14. 17:17

A múlt heti irtás eredménytelensége miatt soron kívüli irtást követelnek az önkormányzatok. A Balatoni Szövetség felmérést indít az irtás hatékonyságával kapcsolatban.

2010. június 14. 17:17

Húsznál is több önkormányzat volt elégedetlen a múlt héten lezajlott balatoni szúnyogirtási akció eredményességével kapcsolatban. Balázs Árpád, Siófok fideszes polgármestere elmondta: „Ilyenre az elmúlt években nem volt példa, eddig mindig elégedettek voltunk az irtást végzőkkel, pedig voltak az időjárás szempontjából hasonlóan kritikus időszakok”.

A települések nem kívánják a most elvégzett irtás árát kifizetni, helyette újabb, soron kívüli akciót követelnek. A panasz szakmailag indokolt, hiszen a csípésszám ismét 60 és 120 közé emelkedett. Óránként és fejenként 60 csípés az a kritikus határ, ami felett intézkedésre van szükség.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!