Offshore-ozó államtitkár?

2010. május 31. 13:03

Gál András Levente, a Navracsics Tibor vezette közigazgatási minisztérium államtitkára lesz, akinek ügyvédi irodájához több offshore cég is köthető - írja a Hírszerző.

2010. május 31. 13:03

Több offshore tulajdonú, ingatlanforgalmazással foglalkozó céget jegyeztek be a leendő közigazgatási minisztérium államtitkárának ügyvédi irodájába - írja a Hírszerző.

Az amerikai, liechtensteini, Seychelles szigeteki cégek alapítói, tulajdonosai között a Gál és Társa Ügyvédi Iroda alkalmazottait, esetenként Gál András Levente közvetlen családtagjait is megtaláljuk.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
778899
2010. május 31. 17:19
Számoljátok meg hogy ebben a kormányba mennyi milliomos államtitkár dolgozik majd, azok nem minden cége M.országon van bejelentve. Aki Magyarországon dolgozik az nem tud milliókat összegyüjteni, az csak futna a pénze után mert munkáját nem fizetik ki.Ez minden kormány alatt igy van.
778899
2010. május 31. 15:57
Ti vártok valami változást ? /Vegyétek ki a kezeteket a biliből akkor felébredtek/
honphibu
2010. május 31. 14:35
Elég nagy naivitás azt hinni, hogy a mostani kormánypárt funkcionáriusai között nincsenek olyan emberek, akik pontosan ugyanazokkal támadhatóak, amivel a Fidesz támadta a szocikat 8 éven keresztül. Ez csak a jéghegy csúcsa és arra fel kell készülni, hogy a szocik mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy minden egyes apparatcsikot levadásszanak.
gentry
2010. május 31. 13:50
Na most akkor mi van az offshore lovagokkal? Vannak jobboldali, azaz jó offshore lovagok és vannak nem jobboldali, azaz rosszak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!